NJEGA KOŽE ZA NAJMLAĐE

Dior izbacio kozmetičku liniju za bebe koja je razljutila javnost

13.11.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Godine 1970. Dior je lansirao liniju parfema za dojenčad, a sada su u luksuznom francuskom brendu napravili reinterpretaciju istih. Kolekcija se sastoji od četiri proizvoda, no na društvenim mrežama postavljeno je pitanje o smislu skincare proizvoda za bebe

U vrijeme kad je tema njege lica popularnija no ikad, francuski luksuzni brend odlučio je lansirati i liniju skincare proizvoda za bebe. Dior je predstavio liniju sastavljenu od četiri proizvoda koju reklamiraju kao 'cjelovitu liniju za njegu kože beba', no korisnici društvenih mreža novitete nisu baš najbolje prihvatili...

Korisnici društvenih mreža pitaju se zašto uopće bebama treba skincare kad je bebina koža sinonim za zaglađenost i mekoću, a mnogi postavljaju i pitanje koliko kemija kozmetike može škoditi tako mladoj koži.

Linija je reimaginacija linije parfema za dojenčad koja je izvorno lansirana prije čak pedeset godina, a Dior je najavio kolekciju sačinjenu od četiri proizvoda vrlo visoke cijene.

'Christian Dior se mnogo puta prisjetio svog djetinjstva kao vrlo sretnog i radosnog razdoblja svog života. Miris i linija za njegu beba su ukinuti, a ja sam bio nestrpljiv da ga vratim u život kao počast', rekao je za WWD Francis Kurkdjian, parfumer koji stoji iza linije.

Prvi proizvod je mirisna vodica nazvana 'Bonne Étoile', prodaje se za 230 dolara, a dolazi u pastelno ružičastoj ili menta zelenoj bočici i sadrži note kruške, divlje ruže i bijelog mošusa.

Hidratantna krema 'Le Lait Très Tendre' košta 115 dolara. Mirisa je kruške, a može se koristiti i za lice i za tijelo.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'L'eau Très Fraîche' je vodica za čišćenje koja se sastoji od 98% sastojaka prirodnog podrijetla i prožeta je ekstraktom cvijeta sljeza. Zadnji proizvod linije je pjena za čišćenje lica, tijela i kose 'La Mousse Très Fondante', a prema Diorovim očekivanjima pretvorit će ritual kupanja bebe u dragocjeni trenutak. Oba proizvoda koštaju 95 dolara.

  • +2
Cameron Diaz s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia