GWYNETH PALTROW

Bijelu haljinu obogatila kristalima, a svu pažnju ukrala je ovim cipelama

08.11.2023 u 09:07

Bionic
Reading

S vlastitim brendom Skims, reality zvijezda Kim Kardashian ostvarila je suradnju s poznatom kompanijom nakita Swarovski. Njihova zajednička kolekcija predstavljena je na glamuroznom eventu u New Yorku, kojeg nije željela propustiti poznata oskarovka

Nakon što je svojom pojavom uveličala novo izdanje dodjele nagrada Vijeća dizajnera Amerike u New Yorku, poznata oskarovka i vlasnica lifestyle brenda Goop otkrila je novu trgovinu brenda Swarovski na njujorškoj Petoj aveniji.

U sklopu otkrivanja trgovine, predstavljena je i friška suradnja s brendom donjeg rublja Skims u vlasništvu poznate reality zvijezde Kim Kardashian, a upravo je komade iz spomenute kolekcije 51- godišnja Paltrow odlučila istaknuti u stajlingu.

  • +3
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bijelu haljinu bez naramenica tako je oplemenila s nekoliko ogrlica srebrnog sjaja ukrašenih kristalima, od kojih se posebno izdvojio model za tijelo koji je jednostavnu haljinu midi dužine i od rebrastog pletiva bijele boje podigao na novu razinu.

Poput brojnih trendseterica, ni ova poznata oskarovka nije odoljela najuzbudljivijem trendu u svijetu obuće - cipelama s detaljem zakrivljene potpetice.

Odabir Gwyneth Paltrow pao je na bijelu verziju popularnog modela Eva s potpisom brenda Salvatore Ferragamo, da bi cjelokupno izdanje prije ulaska u trgovinu Swarovski na njujorškoj Petoj aveniji zaokružila eleganatnim primjerkom crnog kaputa.

Cipele sa zakrivljenom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo