NAGRADNJAČE

Osvojite nagrade iz filma 'Pedeset nijansi crne'

05.02.2016 u 10:46

Bionic
Reading

Bez obzira na to na kojoj strani stojite, bili zagovornik ili protivnik originalnog filma, priuštite si zabavnu večer uz komediju 'Pedeset nijansi crne' koja je stigla u naša kina 4. veljače

Ovo je otkačeni film za parove u kojem će uživati svi koji se vole smijati. Odlazak  na ovaj film ćete doživjeti kao veselu avanturu nakon koje ćete shvatiti koliko ste sretni što se u vašem ljubavnom životu ne dešava ništa nalik onome što se događa u filmu. Seks sam po sebi može biti smiješan, ali još je smješniji uz majstora komedije Marlona Wayansa. Sve pripadnice nježnijeg spola uživat će u filmu jer se ismijavaju muškarci. Istovremeno film ismijava i žene jer su odvukle muškarce na gledanje originalnog filma za prošlo Valentinovo.

Američki glumac, komičar, producent i scenarist Marlon Wayans nije stranac u filmskoj parodiji. Nasmijavao nas je s komedijama poput 'Pljačkaš dječjeg lica', 'Mrak film', 'Kemijski orgazam', 'Mrak komadi' i drugima. U dosadašnjoj karijeri glumio je u filmovima različitih žanrova. Sada je zagrizao u kraljicu erotske romantične drame – nezaustavljivu senzaciju 'Pedeset nijansi sive'.

Pronašao je odjeću, zavezao kravatu i obukao cipele gospodina Blacka. Tijekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji, Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face. Već u samom traileru možemo primijetiti kako se osvrnuo na Kim Kardashian čija je fotografija srušila internet.

Glumačka postava: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk, Andrew Bachelor, Mike Epps, Fred Willard
Režija: Michael Tiddes
Scenarij: Rick Alvarez i Marlon Wayans
Žanr: Komedija


Poklanjamo tri nagrade: 2 ulaznice za film, majicu iz filma i poklon-paket (majica, kama sutra kockice, crna knjižica i olovka).
Ulaznice će se moći iskoristiti u razdoblju od 8. do 21. veljače u Cineplexx kinima (City center one Zagreb East, Centar Kaptol - Zagreb, City Center one Split).

Dobitnici su:
Mateja Samaržija, Zaprešić - poklon-paket (majica, kama sutra kockice, crna knjižica i olovka)
Neven Bittner, Zagreb – ulaznica za film
Mario Violić, Zagreb - ulaznica za film
Ljiljana Stanić, Ruščica – majica iz filma
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.