25. svibnja

Komičarska i televizijska zvijezda Goran Vinčić s BIS Comedy kolektivom u svibnju puni Lisinski

23.03.2024 u 21:52

Bionic
Reading

Goran Vinčić prošle godine postao je najmlađi komičar koji je napunio Dvoranu Lisinski, a u subotu 25. svibnja vraća se na mjesto zločina te će uz pet vrhunskih komičara BIS comedy kolektiva još jednom napuniti Veliku dvoranu

'Ponosan sam što moj kolektiv BIS comedy napokon dolazi u Lisinski! Moje kolege su sjajni komičari i jedva čekam da se predstave publici u pravom svjetlu. Ovaj show će pokazati zašto je stand up komedija zaslužila veliku scenu koncertne dvorane Lisinski, stoji u najavi.

Nastupati u Lisinskom bilo je nešto predivno, nezaboravno, stepenica više u karijeri i moj najveći nastup ikada! Sad kada se opet vraćam s kolegama na veliku scenu manje sam nervozan, ali je trema i dalje tu. Ja ću biti domaćin večeri i izlaziti više puta na scenu, tako da ljudi mogu očekivati odličnu zabavu, pogotovo prvi redovi!', rekao je Vinča.

Uz pripremanje velikog nastupa s BIS-ovcima, Vinča puni dvorane diljem Hrvatske i regije, a započeo je i s angažmanom u najzabavnijem televizijskom showu 'Tko to tamo pjeva?' koji je počeo s emitiranjem sredinom ožujka u programu Nove TV. '

 'Tko to tamo pjeva?' najluđi je televizijski show koji ćete gledati, nakon prijenosa Sabora. Tu ima svega, pjesme, plesa, komedije, drame i natjecanja! Prvi put sam u ulozi panelista koji mora davati komentare, trudim se što više zabaviti i pomoći natjecatelju da osvoji što više novca.

U panelu je diva Alka Vuica, Luka Nižetić je stariji brat koji izgleda mlađe od mene, a Gianna Apostoloski definitivno najzabavnija! Ponekad se previše smijemo jedni drugima, na snimanju je odlična atmosfera, nema ništa 'fejk' i mislim da će to osjetiti publika ispred malih ekrana', o angažmanu u popularnom showu je otkrio. Vinču i ekipu ulovite 25. svibnja u Dvorani Lisinski!

Pripremite se za najveći comedy spektakl godine! Fino se sredite, javite rodbini i prijateljima te svi skupa izađimo na BIS u Lisinski! BIS comedy kolektiv čine Marko Dejanović, Tin Sedlar, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović i Vanja Perić.