TRIBINA NA VERNU

Znate li kako izgraditi uspješnu poduzetničku priču?

06.05.2015 u 13:44

Bionic
Reading

'Jeste li ikada razmišljali o tome kako izgraditi uspješnu poduzetničku priču, kako uopće pokrenuti svoj poduzetnički pothvat ili startup? I dok dio javnosti smatra da su prilike za poduzetništvo bolje u nekoj drugoj sredini, postoje i uspješni poduzetnici koji su svoje poslove i startupove pokrenuli te ih i dalje uspješno razvijaju u Hrvatskoj', ova je poruka zapravo poziv za javnu tribinu koja se održava u četvrtak u organzaciji Ureda za informiranje Europskog parlamenta u RH pod nazivom 'Uspješna Hrvatska za bolju Europu – Od ideje do posla'

Tribina počinje 7. svibnja u 11 sati na Veleučilištu Vern (dvorana 200, II. kat) a na njoj će sudjelovati zanimljiva imena kada su u pitanju start-upovi.

Okupljenima će govoriti Matija Žulj (osnivač i vlasnik startupa Agrivi), Alan Sumina (suosnivač i vlasnik tvrtke Nanobit), Antonio Šeparović (suosnivač tvrtke Oradian), Paul Prescot (fotograf i novinar), Andrea Baeva (izvršna direktorica instituta iDEMO) te poduzetnik Hermes Ariaga.

U okviru konferencije će se održati dva panela, „Startupovi“ i „Uspješni stranci u RH“, a moderator će biti Saša Cvetojević, poduzetnik i osnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.