MOJ POSAO:

Želite raditi za Radensku, Siemens ili L’Oreal?

02.02.2017 u 17:58

Bionic
Reading

Ovog tjedna portal Moj posao nudi bogatu ponudu novih randnih mjesta - traže se prodavači, medicinari i konobari

L’Oreal je jedan od najvećih svjetskih brendova na području dermokozmetike, koji je pristuan u više od 50 zemalja diljem svijeta. Ako ste oduvijek sanjali o poslu u ovom području, izvrsna prilika čeka vas kod upravo ovog poslodavca! Trenutno su u potrazi za stručnim suradnikom, osobom koja će educirati ljekarnički tim o proizvodima La Roche-Posay, prezentirati novitete i promotivne aktivnosti te izrađivati mjesečne planove i izvještaje. Prijavite se na oglas do 9. veljače.

Living Room u Arena centru je ugodan caffe bar, savršeno mjesto za opuštanje koje svakog posjetitelja osvoji ugodnim ambijentom. Želite raditi u ugodnoj atmosferi ovog caffe bara? Odlično, jer zapošljavaju konobara, odgovornu, marljivu, motiviranu, točnu i urednu osobu. Radi se pet dana u tjednu, a obavezni razmak između smjena je 12 h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 13. veljače.

Radenska je zajedno sa Studencem postala jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u Jadranskoj regiji. Tvrtka zapošljava na više pozicija diljem Hrvatske, a svi detalji nalaze se u oglasima na MojPosao. Prijave traju do 6. veljače, stoga požurite!

Želite raditi u Njemačkoj? Ms personal & service GmbH stoji na raspolaganju kao prvi poslodavac! Zapošljavaju više izvršitelja na poziciju njegovatelja – medicinske sestre/tehničara. Potrebna je SSS medicinskog smjera, minimalno poznavanje njemačkog jezika te volja za radom! Zainteresirani? Prijavite se putem linka na MojPosao, a sve dodatne informacije pronađite na telefonskom broju navedenom u oglasu.

Siemens Hrvatska vodeći je isporučitelj proizvoda, rješenja i usluga za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, za industrijsku automatizaciju i pogonsku tehniku. Ukoliko želite postati dio ove uspješne priče, imate priliku odabrati između čak tri pozicije: prodajni inženjer u diviziji PD,prodajni inženjer za energetiku, prodajni inženjer u diviziji DF. Poslodavac očekuje vašu prijavu do 15. veljače.