PONUDA POSLOVA

Pet tvrtki traži ozbiljne profesionalce

09.12.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Portal Moj Posao odabrao je iz svoje ponude pet tvrtki koje ovog tjedna traže programere, elektrostrojarske tehničare, veditelje prodaje, porezne savjetnike...

Karlovačka banka, lokalno pozicionirana, ima 60 godina dugu tradiciju poslovanja te je orijentirana prvenstveno na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima. Nastavljajući trend uspješnog poslovanja, a u cilju daljnjeg širenja i razvoja, Banka traži talentirane programere koji bi se priključili timu u programiranju i implementaciji novih i održavanju postojećih projekata na poziciji Senior programer za izvještajni sustav (m/ž). Na oglas se možete prijaviti do 13. prosinca.

Zanima te rad na dinamičnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama? Voliš dijeliti s drugima iskustvo dosadašnjih uspjeha? KING ICT zapošljava Elektrostrojarskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku kako bi ojačali tim stručnjaka. Prednost imaju osobe s ranijim iskustvom u poslovima implementacije i održavanja elektrostrojarskih sustava i automatizacije. Prijaviti se možete do 15. prosinca.

Korisnikova želja je tvoja zapovijed? Upoznaj svoje sljedeće radno mjesto: Voditelj upravljanja prodajnim kanalima (m/ž) u VIPnetu. Radno mjesto odnosit će se na razvoj i implementaciju prodajne strategije i taktike za nove poslovne prilike, nove kategorije proizvoda i prodajne kanale, upravljanje i razvoj raspodjelom prodajnih kanala prikladnih za pojedine segmente, aktivno sudjelovanje u procesu postavljanja prodajnih ciljeva te razvoju strategije za odjel prodaje. Više informacija pronađite u oglasu na MojPosao.

Confida, tvrtka za međunarodno porezno savjetovanje koja se bavi i računovodstvom te revizijom ima urede u Austriji te diljem jugoistočne Europe, zapošljava osobu na poziciji Tax Assistant (m/f). Idealan kandidat ima diplomu iz ekonomije, smjer financije te barem 2 godine relevantnog iskustva u konzultantskoj tvrtki. Potrebno je izvrsno poznavanje engleskog jezika, a poznavanje njemačkog je prednost. Ako ste visoko motivirani, fleksibilni i pravi timski igrači, prijavite se na oglas do 12. prosinca.

Tvrtka Optimapharm, sa sjedištem u Zagrebu, posluje od 2006. godine te se bavi kliničkim istraživanjima, a pruža usmjerene usluge s povjerenjem, kvalitetom i stručnosti. Za iskusan tim stručnjaka u regiji, s obzirom na rastući broj projekata, tvrtka zapošljava na poziciji Regulatory Officer (m/f). Idealan kandidat ima fakultetsku diplomu u farmaciji te izvrsno poznaje engleski jezik. Prijavite se na oglas do 15. prosinca.