MOJ POSAO:

Tražite posao? Zapošljavaju se prodavači, konobari i vozači

28.07.2016 u 10:17

Bionic
Reading

Tražite posao? Ovog tjedna nude se brojne prilike u renomiranim kompanijama. Zapošljavaju Maistra, VELPRO, Studio Moderna i Konig Metall

Vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj, Maistra, zapošljava Voditelja održavanja grupe objekata u turističkim objektima Maistra. Stručna ste osoba u području tehničkog održavanja? Ambiciozni ste, odgovorni, predani i motivirani u poslu? Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema tehničke struke, elektrotehničkog ili strojarskog usmjerenja. Prijavite se do 4. kolovoza.

VELPRO – centar, najveća veleprodaja u Hrvatskoj, tijekom ljetnih mjeseci zapošljava veliki broj radnika u centrima diljem obale. VELPRO posebno cijeni izvrsnost i predanost u radu, stoga najboljim radnicima nudi priliku za stalno zaposlenje te napredovanje. Otvorene su pozicije Prodavač/ komisionar (m/ž) i Vozač C kategorije (m/ž). Za kandidate izvan županija rada osiguran je smještaj. Prijaviti se možete do 12. kolovoza.

Gradska kavana traži kandidate koji su zainteresirani za rad na određeno/sezonski rad u Dubrovniku. Poslodavac osigurava smještaj, odlična primanja i uvjete rada, a zapošljavaju se kandidati na sljedećim pozicijama: Voditelj smjene u restoranu (m/ž), Voditelj smjene u kuhinji (m/ž), Konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž),Pomoćni kuhar (m/ž) te Čistač/ica (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 13. kolovoz, a prijaviti se možete putem MojPosao.

Želite raditi u vodećoj kompaniji iz područja multikanalne prodaje na teritoriju Centralne i Istočne Europe? Ovo je pravo mjesto za vas. Studio Moderna zapošljava Prodavača (m/ž) SSS trgovačkog/ ekonomskog ili srodnog smjera s minimalno godinu dana radnog iskustva u prodaji. Opis posla odnosi se na unapređivanje kvalitete i kvantitete prodaje, izgradnju dugoročnih odnosa s kupcima, rad na blagajni, brigu o izgledu prodajnog prostora. Radno mjesto u Varaždinu ili Zagrebu, a ostale detalje pročitajte u oglasu.

Konig Metall, srednje veliko uspješno poduzeće s oko 600 zaposlenih u Njemačkoj te 200 na lokaciji u Zagrebu, kako bi ojačali poziciju na tržištu zapošljavaju Voditelja proizvodnje (m/ž). Pozicija je odgovorna te postoji prostor za napredovanje i samostalno djelovanje. Idealan kandidat ima tehničko obrazovanje te iskustvo kao voditelj proizvodnje iz područja automobilske industrije. Na navedenoj poziciji važno je izvrsno tehničko znanje, iskustvo u optimizaciji procesa i nadziranju kvalitete. Rok prijave je 5. kolovoz.