MOJPOSAO

Pet poslodavaca traži kandidate različitih profila

03.09.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Atlantic grupa traži farmaceuta, Qatar marketingaša, TIS java developera, Rasco tehnologa montaže i ugradnje, a Optima telekom voditelja prodaje! Prijavite se!

Atlantic grupa, hrvatska multinacionalna kompanja koja u svojem poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, prisutna je na više od 30 tržišta diljem svijeta. Voljeli biste biti dio kompanije čiji proizvodni portfelj uključuje kavu, prehranu za sportaše, bezalkoholna pića, slatki i slani asortiman, delikatesne namaze te mnoge druge proizvode? Ukoliko živite na području Rijeke, imate položen stručni ispit iz područja farmacije, prijavite se na oglas Farmaceutski tehničar (m/ž). Kandidatima se nudi mogućnost daljnjeg školovanja u sklopu edukacijskog centra.

Qatar airways, kompanija je koja djeluje u multikulturalnom okruženju te neprestano raste. Osim što djelatnici kompanije zaista 'lete visoko', isto se očekuje i od njihovih ambicija. Za potrebe pojačanja marketing tima, otvorena je pozicija Marketing E- commerce executive (m/ž). Idealan kandidat je osoba koja ima visoku stručnu spremu u kombinaciji s 3 godine radnog iskustva u marketingu. Obavezno je poznavanje turističkog sektora, s naglaskom na putovanja te izražene analitičke i komunikacijske vještine.

Završili ste FER, FOI, PMF ili TVZ i odlično poznajete Javu, J2EE, MVC koncepte i OO paradigme? Otvoreni ste prema novim tehnologijama, samostalni u radu i proaktivni? Spremni na putovanja? Ukoliko ste na sva pitanja odgovorili potvrdno, poziciji u tvrtki Tis – objektni informacijski sustavi je mjesto za vas. Zaposlite se kao Java developer u tvrtki čija je primarna djelatnost pružanje kvalitetnih IT rješenja klijentima koji su im ukazali povjerenje. Na tržištu posluje od 1989. godine. Ukoliko želite postati dio tima, prijavite se putem linka do 15. rujna!

Vodeći europski proizvođač opreme za održavanje infrastrukture, s operacijama u 30 europskih zemalja, tvrtka Rasco zapošljava osobu u Kalinovcu, u Koprivničko – križevačkoj županiji. Preko 80% prihoda čini izvoz u zemlje od Španjolske, Turske do Rusije i Finske. Idealan kandidat završio je studij strojarstva (prednost smjer proizvodnog inženjerstva), ima iskustva u organizaciji montaže proizvoda te poznaje hidrauličke sustave. Ukoliko ste se pronašli u opisu prijavite se na oglas Tehnolog montaže i ugradnje (m/ž).

Optima Telekom, nezavisni pružatelj usluga fiksne telefonije, ima otvorenu radnu poziciju. Za poziciji Voditelj odsjeka za direktnu i indirektnu prodaju zapošljavaju proaktivnu, odlučnu osobu s razvijenim upravljačkim, komunikacijskim i prodajnim vještinama. Za navedenu poziciju potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju projekata te napredno poznavanje telekomunikacijskih usluga i proizvoda. Sretno s prijavom!

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, obavezno provjerite životopis i molbu, proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovoru za posao putem servisa MojaPlaća informirajte se o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto.