MOJPOSAO

Nova ponuda poslova, požurite s prijavom!

30.07.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Zaviri u novu ponudu oglasa na portalu MojPosao!

KupiMe.hr dio je KupiMe Group koja je 2012. ušla u strateško partnerstvo s investicijskim fondom iEurope, a trenutno ima raspisan natječaj za Voditelja ključnih kupaca u turizmu (m/ž) te nudi priliku za rad u poticajnom, međunarodnom, dinamičnom i profesionalnom okruženju. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja, a idealan kandidat ima višegodišnje iskustvo rada u turizmu i sklon je timskom radu.

Telefutura je najveći maloprodajni lanac u prodaji telekomunikacijskih usluga te ima 15 poslovnica diljem zemlje. Ima 47 zaposlenika, a sada se i vi možete pridružiti njihovom timu prijavom na oglas za radno mjesto Prodajni predstavnik za Tele2 usluge (m/ž). Uz srednju stručnu spremu, poznavanje engleskog jezika i rada na računalu, prednost je ako imate iskustvo u prodaji telekomunikacijskih usluga.

Merck je jedna od najuspješnijih svjetskih farmaceutskih i kemijskih tvrtki, a do danas posluje kao obiteljsko poduzeće koje datira još iz 17. stoljeća. Poslodavac vas poziva da se pridružite timu kardiometaboličkih lijekova kao Medicinski stručni suradnik (m/ž) za područje Splita i Dalmacije (Zadar, Šibenik, Dubrovnik). Idealan kandidat ima diplomu fakulteta iz područja biomedicine i zdravstva te najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Završili ste farmaceutsko-biokemijski fakulteta i licencu za samostalni rad? Prijavite se na oglas za Magistra farmacije (m/ž) koji je raspisala Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne Vaše zdravlje u Zadru. Kliknite na oglas za detalje natječaja i požurite se prijavom jer je rok ističe sutra!

Omega software je tvrtka za razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava za srednje i velike tvrtke, a na hrvatskom tržištu i u regiji broji više od 50 zaposlenika. Želite li graditi karijeru u prosperitetnoj tvrtki sada je prilika da se prijavite na njihov oglas za radno mjesto Razvojni inženjer aplikacija (m/ž). Prednost imaju kandidati koji imaju iskustvo u radu sa sustavima za upravljanje dokumentima te Microsoft certifikate (MCTS).
Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.