MOJPOSAO

Njemačke i irske kompanije traže programere

16.07.2015 u 10:30

Bionic
Reading

Ovoga tjedna MojPosao izdvaja oglase za poslove u inozemstvu i one koji vam pružaju mogućnost povremenih putovanja u inozemstvo

Njemački grad Ulm poznat je po najvišoj crkvi na svijetu, a upravo to bit će novo radno mjesto kandidata koji zadovolji uvjete natječaja za poziciju Java Expert for Product Development (m/f) tvrtke innoWake. Sjedište ove inovativne tvrtke je u Seldenu, nedaleko Ulma, a trenutno tamo radi 60 zaposlenika. Javu imate u malom prstu i želite širiti svoje znanje u sredini koja pruža odličnu ravnotežu između privatnog i poslovnog života? Svoju molbu i životopis na engleskom ili njemačkom jeziku možete poslati do 1.kolovoza.

Željeli biste raditi u inozemstvu, ali više vas privlači Irska? Cpl je najveća irska agencija za regrutiranje, a trenutno u Hrvatskoj traži kandidate za poziciju Senior Java Developer (m/f) koji su voljni preseliti u Dublin. Poslodavac nudi godišnju plaću između 65,000 i 75,000 eura, a traži kandidata s barem šest godina radnog iskustva u razvoju softvera. Izvrsno poznavanje engleskog jezika također je uvjet.

Ukoliko niste spremni na preseljenje, ali zanima vas rad na međunarodnim projektima, oglas za poziciju Senior Java programer (m/ž) u Zagrebu mogao bi biti idealan za vas. ATRON electronic GmbH posluje već 30 godina i radi na zanimljivim međunarodnim projektima koristeći najnovije tehnologije. Ponekad ćete morat biti spremni na službena putovanja u Njemačku, što će samo usavršiti vašu sposobnost rada u lokalnom i međunarodnom timu. Oglas traje do 24. srpnja, stoga požurite s prijavom!

SVAM plus već je 20 godina vodeće hrvatsko poduzeće u području ERP sustava za planiranje i praćenje proizvodnje, a zbog povećanja opsega poslovanja traži kandidate za poziciju Djelatnik za implementaciju poslovnih informatičkih rješenja (ERP, CRM, MF, HR) (m/ž). Uz stimulativne i sigurne prihode poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme te mogućnost napredovanja, a prijaviti se možete do 22. srpnja.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.