PONUDA POSLOVA

Zapošljavaju Hypo banka, Holcim, Alkemist studio i Gala drvo

30.04.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Zavirite u izdvojene oglase portala MojPosao

Alkemist studio d.o.o. je brzorastuća prevoditeljska tvrtka. Zbog osobnog kontakta, profesionalnog pristupa i kvalitetnih usluga prati je iznimno velik rast na domaćem tržištu, ali i na stranim tržištima. Tvrtka spada u veće europske prevoditeljske tvrtke, s uredima u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu i Pragu, a trenutno ima otvoren natječaj za radno mjesto Back Office Support (m/ž) za rad u Zagrebu.

Zanima li vas rad u banci, i to u Mostaru/Sarajevu, prijavite se na oglas Hypo Alpe Adria banke za radnu pozicijuDirector of the Internal Audit Department (m/w). Hypo Alpe Adria (HAA) je međunarodna bankarska i financijska grupacija s tradicijom financijskog poslovanja od gotovo 120 godina. HAA obuhvaća mrežu banaka na sedam ključnih tržišta regije Alpe-Jadran te trenutačno broji oko 6.000 zaposlenika koji opslužuju oko 1,2 milijuna klijenata iz sektora građanstva, malog i srednjeg poduzetništva te javnog sektora.

Holcim (Hrvatska) d.o.o. dio je međunarodne Holcim Grupe, jednog od vodećih svjetskih proizvođača cementa i agregata, transportnog betona, asfalta i usluga u građevinskom sektoru. prošle godine tvrtka je osnovala Centar za inovacije i projekte koji nudi usluge kao što su optimizacija troškova u proizvodnji betona, stvaranje individualne recepture po mjeri projekta, savjeti za promjenu procesa i receptura kako bi kupac povećao kvalitetu svojih proizvoda te savjeti i prijedlozi za smanjenje utjecaja na okoliš. Želite li se pridružiti timu od 22 Holcimova stručnjaka, prijavite se na natječaje za radna mjesta Tehnolog u Centru za inovacije i projekte (m/ž) i Voditelj projekata u Centru za inovacije i projekte (m/ž).

Gala Drvo d.o.o. temelji se na obiteljskoj poduzetničkoj tradiciji čija je osnovna djelatnost izrada interijera i namještaja prema najrazličitijim zahtjevima i potrebama investitora. Tvrtka se postupno razvijala iz malog obrta da bi tijekom godina izrasla u pogon koji trenutno raspolaže s 2000 m² poslovnog prostora lociranim u Mraclinu u Velikoj Gorici. Tvrtka trenutno traži djelatnike za posao Lakirer u stolarskoj radioni (m/ž) te Stolar (m/ž), s iskustvom u poslu drvne industrije/stolarije.

bgm express logistik jedna je od vodećih njemačkih logističkih tvrtki. Među njezine klijente spadaju vodeće kompanije iz zdravstva, industrije, logistite te automobilske industrije. Tvrtka svoje poslovanje uskoro planira proširiti i na hrvatsko tržište povodom čega raspisuje i natječaj za radno mjesto Mitarbeiter/in Vertriebsinnendienst (m/ž) za rad u Zagrebu.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća