MOJPOSAO

Traži se medicinsko osoblje, informatičari, tehnički inspektori...

20.11.2014 u 13:48

Bionic
Reading

Ovoga tjedna portal MojPosao za vas izdvaja više od dvadeset oglasa za posao

Tvrtka Lama d.o.o. osnovana je 1992. u Splitu i već se desetak godina nalazi u Top 100 hrvatskih IT tvrtki po prihodima te na prvo mjestu kao tvrtka sistem integrator kojoj je sjedište registrirano na području Dalmacije. Uz isporuku računalne i mrežne opreme, tvrtka pruža usluge instalacije lokalnih i mreža širokog dosega, usluge VoIP telefonije, instalacije i održavanje sistemskog softvera, instalacije aplikativnih rješenja te pomaže konzaltingom pri izboru rješenja koje su najpovoljnije za pojedinu tvrtku. Tim tvrtke čini tridesetak visoko motiviranih profesionalaca, koji trenutno traže 'pojačanje' i to na sljedećim radnim pozicijama: Voditelj (Direktor) odjela Tehničke podrškeervisa informatičke opreme (m/ž) Voditelj (Direktor) odjela sistem inženjera (m/ž)

Alvimedica, turska korporacija iz Istanbula i jedan od tri najveća europska proizvođača u industriji medicinskih uređaja u intervencijskoj kardiologiji, u Dugopolju otvara Centar za istraživanje i razvoj – Alvimedica Heart Centar koji započinje s radom početkom sljedeće godine. U tijeku je formiranje cjelokupnog tima centra, dok se tijekom sljedeće godine planira raspisivanje natječaja za dodatnih trideset radnih pozicija. Trenutno se traži medicinsko osoblje te voditelji odjela i edukacija, ali i djelatnici za financije, prevođenje, ljudske potencijale, odnose s javnošću, odnose s klijentima, IT stručnjaci itd.

TÜV NORD grupa nastala je 2005., a danas zapošljava više od 15.000 djelatnika u više od 80 zemalja svijeta. TÜV Croatia d.o.o. osnovan je 1997. i svojim djelovanjem pokriva područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Kosova. Kontinuirani porast broja zaposlenih, vrsta usluge te realizacija kompaniji su donijeli i priznanje za najbolju kćerku firmu 2007. godine. Zaposlenici, vanjski suradnici, vodeći auditori i tehnički inspektori imaju sva ovlaštenja TÜV NORD-a te poštuju načela i postulate svoje matične kuće. Tvrtka trenutno ima dva otvorena natječaja: Tehnički inspektor I (m/ž) i Tehnički inspektor II (m/ž) koji se razlikuju po opisu posla.

MIKRA d.o.o. osnovana je 1993. godine. Aktivne poslovne jedinice tvrtke obuhvaćaju tehničku i komercijalnu podršku na tržištu Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Poslovni partneri tvrtke su renomirane njemačke, švicarske i nizozemske kompanije s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji alata za strojnu obradu metala. Tvrtka trenutno traži osobu za radno mjesto Voditelj odjela za prodaju alata (m/ž) za rad u Dugoj Resi. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Tvrtka Ergomed osnovana je 1997. u Ujedinjenom Kraljevstvu – riječ je o profitabilnoj kompaniji specijaliziranoj za pružanje specifičnih usluga u farmaceutskoj industriji i razvoju novih lijekova. Tvrtka posluje u više od 40 zemalja, a za rad u Zagrebu traži osobu za radno mjesto Experienced Project Manager of clinical trials (m/ž). Osim odličnog poznavanja engleskog jezika, kandidat mora imati iskustvo u kliničkim testiranjima, odlične IT te komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijavu i životopis potrebno je poslati na engleskom jeziku.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća