MOJPOSAO

Prilika za posao u turizmu, osiguranju i IT sektoru

13.11.2014 u 14:41

Bionic
Reading

Portal MojPosao ovoga tjedna izdvaja poslodavce koji su raspisali natječaje za više radnih pozicija

Ban tours je tržišni lider u organizaciji sportskih i poslovnih putovanja, a bavi se i organizacijom ljetovanja, zimovanja, luksuznih krstarenja Jadranom, maturalnih putovanja te organizacijom tečajeva stranih jezika u inozemstvu.

U Ban toursu rade 34 visokoobrazovana turistička stručnjaka, a tvrtka je trenutno u potrazi za dodatnim zaposlenicima i to za sljedeća radna mjesta: Voditelj odjela receptivnih putovanja (m/ž), Voditelj odjela korporativnih putovanja (m/ž), Djelatnik odjela receptivnih putovanja (m/ž), Djelatnik odjela emitivnih putovanja (m/ž), Djelatnik izravne prodaje (m/ž). Na natječaje se možete prijaviti putem linka za prijavu.

Zarja grupa d.o.o. na tržištu je prisutna već deset godina i najveći je proizvođač svježe pakirane konzumne rajčice u regiji. Proizvodnja se odvija u Svetoj Nedjelji kraj Zagreba, a instalirani staklenici i tehnologija Grupe najmoderniji su u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Tehnolog u proizvodnji (m/ž) za rad u Svetoj Nedjelji. Kandidat mora imati završen fakultet (program agronomija/hortikultura) te izvrsno poznavati engleski jezik. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Ukoliko ste poduzetni, snalažljivi, ambiciozni, samostalni i komunikativni, možda je upravo ovo vaša prilika za zaposlenje. Allianz Zagreb d.d. traži Zastupnika/icu u prodaji osiguranja (m/ž). Od kandidata se traži minimalno srednja stručna sprema (poslovna i prodajna orijentacija), a po isteku probnog roka poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme.

Allianz posluje u više od 70 zemalja te opslužuje 78 milijuna klijenata. U Hrvatskoj je prisutan od 1999. godine, gdje je već pet puta dobitnik Zlatne kune za najboljeg osiguravatelja, nagrade koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora. Na globalnoj razini tvrtka se nalazi na listi 50 globalno najuspješnijih zelenih brendova te ulaže u obnovljive izvore energije i općenito vodi brigu o ekološkoj osviještenosti.

Tis – Objektni informacijski sustavi d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu čini dio TIS Grupe u sklopu koje se nalaze još dvije tvrtke u Mariboru i Beču. Tvrtka zapošljava stotinjak visokoobrazovanih stručnjaka koji su u njoj prepoznali izazovnu sredinu za rad te kontinuirano povećava broj zaposlenika.

Trenutno je u potrazi za Konzultantima za integracijski softver (m/ž) koji će raditi na sustavima za sigurnu razmjenu datoteka i B2B integraciji, instalaciji i konfiguraciji. Za radna mjesta raspisano je više pozicija, a iziskuju dulji boravak na projektima u inozemstvu. Od kandidata se traže dvije godine radnog iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos uz početak rada odmah!

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća