PORTAL MOJ POSAO

Pogledajte koje tvrtke nude nova zaposlenja

23.10.2014 u 10:53

Bionic
Reading

Ovoga tjedna zapošljavaju Mana Moda d.o.o., Velebit osiguranje d.d., Amis Telekom, Vijeće Europe te IN2

Portal MojPosao za vas izdvaja pet poslodavaca koji ovoga tjedna zapošljavaju:

Mana moda d.o.o. međunarodna je tvrtka čija je osnovna djelatnost maloprodaja odjeće. U Hrvatskoj je prisutna s više od 100 trgovina te dalje razvija širenje svoje maloprodajne mreže. Svoje suradnike Mana smatra svojom najvećom vrijednošću, a u svom timu želi ljude koji su pozitivno usmjereni, sposobni i spremni na predan rad. Tvrtka je trenutačno u potrazi za Regionalnim voditeljem za Dalmaciju (m/ž) koji će biti zadužen za vođenje trgovina, brinuti oko uređenja interijera, provoditi inventuru, nadzirati operativno poslovanje itd.

Velebit osiguranje d.d. postoji već šest godina, zapošljava više od 200 ljudi te ima oko 40 ureda diljem Hrvatske. Također se može pohvaliti s više od 70 programa osiguranja, a svoje poslovanje vidi kao sustavan i kontinuiran rast i razvoj temeljen na profesionalnosti svojih djelatnika. Tvrtka razvija prijateljsko i pozitivno radno okruženje te brine o stalnoj edukaciji zaposlenika. Trenutačno traži više osoba za posao Zastupnika (m/ž) za rad u Zagrebu, Čakovcu, Varaždinu, Koprivnici i Križevcima. Poslodavac nudi odlične radne uvjete u okruženju tvrtke te odličnu plaću!

Amis Telekom međunarodni je telekomunikacijski operator (vlasnik društva je belgijski AMISCO NV), u Hrvatskoj prisutan od 2003. godine. Danas ima status broadband telekom operatora koji putem vlastite infrastrukture nudi širokopojasni pristup internetu, modernu IPTV uslugu te ostale telekomunikacijske usluge. Amis se u kratkom roku uspio nametnuti kao kvalitetan partner, a njegovi poslovni korisnici neke su od najutjecajnijih hrvatskih kompanija. Tvrtka ima više od 70 stalnih zaposlenika, a kontinuirano zapošljava mlade i stručne kadrove, koje dodatno educira i motivira za rad. Amis traži Voditelja odjela korisničke podrške (m/ž) za rad u Zagrebu.

Vijeće Europe vodeća je organizacija za ljudska prava, koja uključuje 47 država članica, od čega je 28 u članstvu Europske unije. Sve države članice Vijeća Europe potpisnice su Europske konvencije o ljudskim pravila, kojom se štite ljudska prava, demokracija i pravo. Ako vas zanima rad za ovu organizaciju, možete se prijaviti na natječaj za radno mjesto Head of information on Markets and Financing (m/f) za rad u Strasbourgu. Prijave poslodavcu šaljite na engleskom ili francuskom jeziku koristeći online obrazac za prijavu koji se nalazi u gore navedenom linku.

Tvrtka IN2 iz Zagreba bavi se razvojem, implementacijom i održavanjem vlastitih softverskih rješenja i usluga te implementacijom partnerskih softverskih aplikacija. Osnovana je 1992., otkad se proširila na 12 vlasnički povezanih tvrtki u šest država regije. Svojim rješenjima i uslugama pokriva različita područja poslovanja s naglaskom na javni sektor, financijski sektor i osiguranje, zdravstvo, telekomunikacije, gospodarstvo te komunalna poduzeća i energetiku. Trenutačno ima otvoren natječaj za više djelatnika na radnom mjestu Projektant/programer u Microsoft razvojnom odjelu IN2 grupe (m/ž).