ZADUŽEN ZA FINANCIJE

Tomislav Tadić novi član Uprave Optima Telekoma

01.10.2014 u 12:30

Bionic
Reading

Tomislav Tadić novi je član Uprave Optima Telekoma zadužen za područje financija, navodi se u priopćenju Optime Telekoma

Tomislav Tadić rođen je 1972. u Požegi. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, nakon čega na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stječe zvanje magistra ekonomskih znanosti.

U Optima Telekom dolazi iz Nexe grupe gdje je obnašao dužnost financijskog direktora i člana Uprave te tvrtke. Prethodno, svoje bogato iskustvo Tadić je stjecao na raznim rukovodećim pozicijama u renomiranim hrvatskim tvrtkama i financijskim institucijama, kao što su Privredna banka Zagreb, Proventus strategije, CCS Ulaganja, Dioki grupa i Crosco.

'Dolaskom vrsnog stručnjaka za područje financija na mjesto člana Uprave Optima Telekoma, dodatno smo ojačali naš tim što će nam omogućiti lakše ostvarivanje planova i postizanje ciljeva. Vjerujem da će usmjerenost kolege Tadića na ovo važno područje pokazati rezultate i ojačati poziciju Optima Telekoma na tržištu', izjavio je Zoran Kežman, predsjednik Uprave Optima Telekoma.

Ovim imenovanjem Upravu Optima Telekoma sada čine Zoran Kežman kao predsjednik Uprave, Mirela Šešerko kao članica Uprave za tehniku te Tomislav Tadić kao član Uprave za financije, ističe se u priopćenju.