MOL OTVORIO

U Mađarskoj prve Inine benzinske pumpe

03.02.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Naftna kompanija MOL danas je u mađarskom mjestu Zalakomár, na autocesti Zagreb - Budimpešta, otvorila dvije benzinske postaje pod Ininim zaštitnim znakom, izvijestili su iz Ine

To su prve benzinske postaje koje je MOL otvorio pod Ininim brendom, kako bi ga predstavio i približio mađarskim potrošačima.

Podpredsjednik MOL grupe za maloprodaju László Geszti izjavio je da je otvaranje benzinskih postaja korak k jačanju strateškog partnerstva MOL-a i Ine.

'MOL je Inin strateški partner od 2003. i jasno je da se ovo partnerstvo dinamično razvijalo posljednjih godina, što je rezultiralo i potpisivanjem novoga Dioničarskog ugovora u petak, 30. siječnja ove godine. Ovaj projekt je još jedan korak jačanju našeg strateškog partnerstva', izjavio je Geszti.

Član Uprave Ine i izvršni direktor Segmenta djelatnosti trgovine na malo Niko Paulinović ocijenio je da je strateško partnerstvo Ine i MOL-a donijelo mnoge koristi objema kompanijama, od zajedničkih istraživanja do ulaganja.

'Izgradnjom ovih postaja u Mađarskoj, kroz maloprodaju ovo se partnerstvo još više produbljuje. Drago nam je što se pružila prilika da Inin brend postane još poznatiji u Mađarskoj, te samim time prepoznatljiviji za mađarske turiste koji su naši potencijalni kupci', izjavio je Paulinović.

Ina i MOL već su učvrstili svoje partnerstvo obostranim prihvaćanjem kartica za gorivo od 2005. godine, podsjeća se u priopćenju.