HLADNJAČA ZA RALU LOGISTIKU

Luka Rajić investirao 5 mil. kuna na Žitnjaku

15.06.2011 u 13:10

Bionic
Reading

RALU logistika otvorila je logistički centar koji se nalazi na zagrebačkom Žitnjaku, koji će pružati usluge u segmentu hladnog lanca i ima kapacitet 1.200 paletnih mjesta

Ovime je RALU logistika započela drugu investicijsku fazu od dodatnih 200 milijuna kuna tijekom koje će otvoriti nekoliko logističkih centara u Hrvatskoj i regiji. U uređenje prostora i postavljanje rashladnih uređaja u skladu s najvišim standardima uloženo je na zagrebačkom Žitnjaku više od pet milijuna kuna.

Istovremeno, nastavljeno je širenje na tržišta u regiji te je početkom lipnja otvoreno strano predstavništvo u Austriji, petoj zemlji u regiji, uz Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Mađarsku, u kojoj RALU logistika ima svoje tvrtke.

'Sretan sam što smo u kratkom razdoblju uspjeli realizirati prvu fazu investicije i otvoriti brojna radna mjesta. Logistički centri koje u sljedećem razdoblju planiramo otvoriti u regiji osnažit će našu uslugu, a uz to planiramo i dodatna zapošljavanja', rekao je Luka Rajić, vlasnik RALU logistike.

RALU logistika je članica LURA Grupe, koja koordinira poslovanje tvrtki članica, farmaceutske tvrtke PharmaS, logističke tvrtke RALU logistika, tvrtke Lura voće, tvrtke za investiranje Lura Investments i tvrtke za proizvodnju čokolade Favarger u Ženevi u Švicarskoj. LURA Grupa trenutačno ima oko 400 zaposlenih, te putem 13 tvrtki djeluje na sedam tržišta (Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH, Mađarska, Austrija, Švicarska).