TRŽIŠTE RADA

Želite promijeniti posao? Provjerili smo tko zapošljava i što nude

28.03.2024 u 11:32

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Otvoren/a si za nove ideje? Pokreće te dinamično i kreativno okruženje? Spreman/na si za nove izazove? Sjajno! HANZA MEDIA, vodeća medijska kuća na tržištu, poziva te da im se pridružiš u ulozi: Novinar Native AD studija (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine radnog iskustva u digitalnim komunikacijama, a nude ti rad u najjačoj medijskoj kući u Hrvatskoj, zanimljive radne zadatke i izazovne projekte te dinamičnu i poticajnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 4. travnja.

Musgrave Group Ltd., vodeća irska tvrtka za maloprodaju, veleprodaju i usluživanje hrane, poziva te da se pridružiš njihovom timu na poziciji: Vozač C kategorije (m/ž). Očekuju te, bonusi na plaću, mogućnost napredovanja i edukacija, prikup na aerodromu prilikom prvog dolaska u Irsku, povrat novca za avionsku kartu, besplatan smještaj tijekom prvih 6 tjedana rada, pomoć u administraciji, besplatni sati engleskog jezika, subvencionirane cijene hrane unutar kantine, pomoć prilikom dovođenja obitelji te koješta drugo. Prijave primaju do 15. travnja.

Sunčani Hvar je kompanija koja cijeni svoju organizacijsku kulturu i povrh svega ljude koji su dio nje. Potiču članove tima da budu najbolji što mogu biti i da teže izvrsnosti. Naposljetku, njihova korporativna kultura gaji uspjeh i nagrađuje ga na različite načine. Jesi li spreman/na za izazov? Trenutno tragaju za Kuharom a la carte (m/ž), a nude ti konkurentna primanja, novčane nagrade, besplatni smještaj i prehrana, mogućnost napredovanja te treninzi i edukacije. Svoj životopis im pošalji do 9. travnja.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava Skladištara u skladištu autoguma (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za prijavu na oglas, a novim kolegama nude dinamično okruženje, konkurentna primanja i poticajnu radnu atmosferu, regres i godišnje nagrade. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 5. veljače.

KRAŠ d.d. Zagreb, vodeći proizvođač čokolade, bombona i keksa sa više od 100 godina tradicije uspješnog poslovanja i razvoja, svoj uspješan tim stručnjaka želi proširiti na poziciji: Električar (m/ž). Posao podrazumijeva preventivno i tekuće održavanje elektro postrojenja i strojeva, a nude ti posao u renomiranoj i stabilnoj domaćoj kompaniji, prijateljsku radnu atmosferu i kvalitetne uvjete rada. Prijave primaju do 1. travnja.