OPET NOVA GARNITURA

Zlatni dresovi Dinama odlaze u povijest!

12.01.2012 u 11:20

Bionic
Reading

U novu sezonu zagrebački Dinamo će, kako tportal.hr doznaje, ući u novoj rezervnoj varijanti dresova. Zlatna opcija navodno vrlo brzo odlazi u ropotarnicu povijesti

Već nakon pola sezone ljudi iz zagrebačkog Dinama i novog tehničkog sponzora Pume navodno su odlučili otpisati zlatnu kolekciju dresova. Zlatna boja, koja nema nikakvih dodirnih točaka s klupskom tradicijom, očito nije naišla na zadovoljavajući interes kod navijača i ostalih kupaca, te će na kraju sezone biti zamijenjena.

'Konačna odluka još nije donesena pa ipak službeno ne bih ništa komentirao. Ak se tako nešto i dogodi nova garniture dresova ionako se isporučuju prije početka nove sezone', za tportal.hr rekao je marketing manager Pume Dalibor Fuštar koji nije želio demantirati, a niti potvrditi da zlatna kolekcija Dinamovih dresova 'odlazi u povijest.'

U strogoj tajnosti se drži nova rezerevna boja Dinamove opreme, jedino što se zna je da će biti jednobojna i da neće biti bijela.

Dodajmo još kako je zlatna garnitura dresova 'dobila' dva gostovanja ove sezone i to ona u pretkolu Lige prvaka u Helsinkiju te u skupini Lige prvaka u Amsterdamu kad aje Dinamo poražen sa 4:0.

No, očito će i zlatna boja - identično kao i već zaboravljena narančasta 'prethodnica' - imati iznimno kratak vijek trajanja i bit će zapamćena kao - neuspješna.