ČEHOK ODREDIO ZAMJENIKA

Zlatko Horvat postao v. d. gradonačelnika Varaždina

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.06.2011 16:47
  • Objavljeno 14.06.2011 u 15:40
Zlatko Horvat

Zlatko Horvat

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Željko Hajdinjak

Nakon što je prošli tjedan završio u istražnom zatvoru, Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina potpisao je 'Odluku o određivanju zamjenika zbog spriječenosti obavljanja dužnosti gradonačelnika'

U odluci se navodi: 'Za vrijeme moje spriječenosti da obavljam poslove gradonačelnika, ovlašćujem zamjenika gradonačelnika Grada Varaždina Zlatka Horvata, dipl. iur. da me zamjenjuje u svim ovlastima i poslovima koje su Statutom Grada Varaždina, Zakonom o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i drugim aktima povjereni gradonačelniku.

Odluka je donijeta na temelju članka 43. stavka 1. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ( NN br. 33/01, 60/01 – vjerod. tumačenje 129/05, 109/07, 125/08 i 36/09 ) i stupa na snagu danom donošenja, a bit će objavljena u Službenom vjesniku Grada Varaždina.

Čehok je takvu odluku potpisao nakon što mu je u petak određen jednomjesečni istražni zatvor. Podsjetimo Čehoka i još četvero osumnjičenih tereti se da su tijekom proteklih godina za najmanje 29 milijuna kuna oštetili grad Varaždin jer su pogodovali u korist tvrtki T7 grupa i VIS.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi