ŽELJKO GLASNOVIĆ

'Živimo u paradajz državi. U petak sam bio na putu, Šuker to zna'

  • Autor: tportal.hr/HRT
  • Zadnja izmjena 16.05.2016 17:44
  • Objavljeno 16.05.2016 u 17:44
Željko Glasnović

Željko Glasnović

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Saborski zastupnik Željko Glasnović (HDZ) u petak je bio na službenom putovanju na koje ga je poslao Sabor, a Stevo Culej (HDZ) bio je u bolnici. Njihov izostanak se osjetio jer u Saboru nije bilo kvoruma za izglasavanje zakona

Gostujući u Studiju 4 na HTV-u, Željko Glasnović, kazao je da je bio na službenom putu na koji ga je poslao Sabor, vezano za NATO i da ima uredan putni nalog.

'Znam šta je administrativna stega i brojno stanje, a Ivan Šuker na raspolaganju ima saborsku službu. Ne treba opravdavati svoj nerad i krivnju prebacivati na nekoga drugoga - neću dopustiti da me netko blati jer ako nisam u Saboru - ne znači da ne radim', kazao je Glasnović. Zauzima se za uvođenje stege i kvartalnog ocjenjivanja zastupnika.

Stevo Culej kazao je kako je u četvrtak bio na ročištu u pravosudnoj farsi koju mu je namjestila bivša vlast vezano za ćirilićna pisma u Vukovaru zbog čega mu je više puta pozlilo. Klub je, kaže, s tim slučajem bio upoznat. Za nedostatak kvoruma kriv mu je Ivan Vilibor Sinčić za kojeg drži da je odgovoran samo trojici svojih birača.

Glasnović je kazao kako s Tomislavom Karamarkom nikad nije osobno pričao o problematičnim stvarima jer nije preskakao zapovjednu crtu.

'Stranci treba ustroj, ne bavim se balkanskim manifestlucima, ne primam saborsku plaću i sve što radim - radim za svoje biračko tijelo', dodao je Glasnović. Kazao je da živimo u paradajz republici u kojoj nema vladavine prava te da smo tu da to popravimo.

'Nek' me poslušaju sada oni koji to ne shvaćaju - branitelji neće dugo trpjeti da se koče strukturne reforme', naglasio je Glasnović prozvavši Nenada Stazića i neke druge stranke za koje kaže da su 'statisti' koji ništa nisu napravili, a dulje su na vlasti od kraljice Viktorije.

'Riječ je o moralnim nakazama', zaključio je.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!