REAKCIJE U SABORU

'Želim da se sve razriješi, nema guranja pod tepih'

07.02.2014 u 16:25

Bionic
Reading

Vijest da je policija ušla u prostorije sisaško-moslavačke županije brzo je odjeknula u stranačkim krugovima, no i u oporbi, ali i vladajućem SDP-u, otkuda dolazi Marina Lovrić Merzel, smatraju da institucijama treba pustiti da odrade svoj posao

'Svatko treba raditi svoj posao. Ono što želim je da se sve razriješi. Ako je netko odgovoran to treba razriješiti. Nema guranja pod tepih', kratko je prkomentirao glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan, koji je za policijske akcije u Sisačko-moslavačkoj županiji doznao od medija.

Kratak komentar dao je i HDZ-ov Gordan Jandroković. 'Ne bih volio komentirati tu vrstu događaja jer sada službe počinju raditi svoj posao. To više nije pitanje politike i političkog prepucavanja nego poštivanja zakona i pravne države', rekao je Jandroković.

Slično razmišlja i Branko Vukšić iz Hrvatskih laburista koji je kazao da samo želi da pravna država što prije odradi svoj posao kako bi se cijeli slučaj što prije razriješio.
Podsjetimo, policija je ušla u prostorije Sisačko-moslavačke županije i provodi krim istraživanje te pregled i izuzimanje dokumentacije. Izvidi se provode po nalogu DORH-a, a vezani su za informacije koje je iznijela Jasmina Jovev u emisiji 'Nedjeljom u 2'.

Uskoro opšrinije