POSULI SE PEPELOM

'Zdravko Mamić nije član HDZ-a!'

15.03.2013 u 21:17

Bionic
Reading

Na napad premijera Zorana Milanovića koji se u Bruxellesu zapitao je li barbarski ispad Zdravka Mamića oličenje novoga HDZ-a, brzo je stigao odgovor s Trga žrtava fašizma. Odande su poručili da su, s obzirom na neistine koje iz Bruxellesa iznosi predsjednik Vlade Zoran Milanović, dužni izvijestiti javnost da Zdravko Mamić nije član Hrvatske demokratske zajednice

Iz HDZ-a navode da je Saboru HDZ-a održanom prošlog tjedna u KC Dražen Petrović nazočilo 5.736 ljudi, među kojima su bila 432 gosta koji nisu članovi stranke, već su predstavnici sindikata, vjerskih udruga, poslodavaca, sporta, kulture, medija, nevladinih udruga, branitelja itd. 'Istupi bilo koga od njih ni danas ni u budućnosti ne mogu se povezivati s HDZ-om', poručili su.

Predsjednika Vlade pozivaju da, umjesto jeftinog insinuiranja od kojeg hrvatski građani koristi nemaju, napokon počne raditi svoj posao i ono za što je dobio mandat. 'Svakodnevne svađe sa sindikatima, profesorima ili bilo kime tko se usudi reći svoje mišljenje ne mogu biti budućnost naše zemlje. Umjesto toga od predsjednika Vlade voljeli bismo čuti plan izlaska iz krize, čuti koje je investitore doveo u Hrvatsku ili prijedlog kako smanjiti broj nezaposlenih', smatraju u najjačoj oporbenoj stranci.