STANJE NA CESTAMA

Zbog vjetra dionica A6 između Kikovice i Delnica otvorena samo za osobna vozila

23.02.2024 u 18:51

Bionic
Reading

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, a obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3, izvijestili su iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) u petak navečer.

Na autocesti A7 između čvorova Rijeka Istok i Šmrika, državnim cestama DC1 Vaganac-Ondić i DC217 između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu te osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom (I. skupina).

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići; Paški most; Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na čvoru Posedarje zatvoren je izlazni krak iz smjera Dubrovnika (obilazak je preko čvora Zadar centar).

Od 22 sata do 6 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se naizmjence.