UPOZORENJE

Zbog radova otežan promet tijekom vikenda u Zagrebu

09.09.2016 u 15:14

Bionic
Reading

Tijekom vikenda će biti otežan promet na zagrebačkim prometnicama zbog radova na nekim križanjima, upozoravaju iz Gradske uprave

Zbog rekonstrukcije plinovoda na raskrižju Ulica Križnog puta/Grižanska, od subote od sedam sati do nedjelje do 20 sati, biti će onemogućeno prometovanje predmetnim raskrižjem iz smjera zapad prema istoku i obratno. Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci bit će iz smjera zapad: Ulica Križnog puta – Grižanska – Av. Dubrava – Dankovečka – Ulica Križnog puta, a iz smjera istoka: Ulica Križnog puta – Prijepoljska – Grižanska.

Također, zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na raskrižju Mihanovićeva/Haulikova, od petka od 19 sati do ponedjeljka do četiri sata, bit će zauzet dio kolnika na navedenom raskrižju dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu. Iz Grada Zagreba napominju da će u navedenom razdoblju biti dodatno onemogućeno prometovanje raskrižjem Mihanovićeva/Haulikova iz smjera zapad – jug.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravci bit će iz smjera zapad: Mihanovićeva – Gajeva – Ulica baruna Trenka – Trg kralja Tomislava – Ulica Grgura Ninskog – Haulikova. Sugrađane mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.