prometna nesreća

Zatvorena 'Dalmatina' iza tunela Sv. Rok u smjeru Splita, prevrnuo se kamion

11.02.2019 u 20:28

Bionic
Reading

Autocesta A1, od čvora Sv.Rok do čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika, zatvorena je za sav promet zbog prometne nesreće i prepriječnog teretnog vozila. Obilazak za osobna vozila je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, a za ostala vozila državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina

Zbog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8) dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila), javlja HAK.

Jak vjetar usporava vožnju i na autocesti A1 između mosta Maslenica i južnog portala tunela Sveti Rok te se vozi uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Snijeg pada mjestimice u Lici. Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i kliski. Zimski su uvjeti na pojedinim cestama u Lici. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.