sutra će se testirati

Zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica ima koronavirus? 'Dobio sam temperaturu, bio sam u kontaktu sa zaraženom osobom'

09.09.2020 u 19:27

Bionic
Reading

Nakon što je Hrvoje Zekanović otkrio da je pozitivan na koronavirus, još jedan saborski zastupnik sumnja da će mu test biti pozitivan

Bartulica je sudjelovao u Pressingu televizije N1, gdje se sučelio s Ivanom Kekin, kandidatkinjom za predsjednicu Nove ljevice.

No, Bartulica se u emisiju Pressing večeras uključio putem Zooma jer sumnja da ima koronavirus.

'Imao sam boljih dana. Cijela obitelj je u samoizolaciji, doma smo. Danas sam dobio temperaturu, sutra ću se testirati. Nisam htio odustati od ove obaveze', kazao je Bartulica.

'Preko vikenda sam bio u kontaktu s osobom koja je zaražena, saznao sam za to u ponedjeljak. Testirat ću se, dobro sam se osjećao prošli tjedan u Saboru tako da nadam se da nisam ugrozio nikoga od svojih kolega', rekao je Bartulica.

Bartulica je drugi saborski zastupnik koji je pozitivan na koronavirus. Podsjetimo da je pozitivan već je otkrio HRAST-ov Hrvoje Zekanović dok su Rada Borić i dubrovački gradonačelnik Mato Franković prijavili da su u samoizolaciji.

  • +2
Stjepo Bartulica Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL