NE ŽELI U 'NEDJELJOM U 2'

Zašto Milanović izbjegava Stankovića, a voli Bolkovića

25.09.2014 u 12:59

Bionic
Reading

Nakon što je nakon prošle emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković rekao kako će svakog tjedna pozivati Zorana Milanovića u emisiju s obzirom na to da mu se u posljednje tri godine nije nijednom odazvao, na Facebook profilu emisije objašnjava da ne provodi medijski reket prema premijeru

'Zbog mnogobrojnih upita nakon nedjeljne emisije, imam potrebu pojasniti što s izjavom da ćemo u novoj sezoni premijera zvati svaki tjedan. Nikakav medijski reket nećemo provoditi prema premijeru, već ćemo mu svaki tjedan slati pristojnu molbu da se odazove u emisiju. Naime, u ove tri godine, šest ili sedam puta smo zvali premijera i on je uvijek odgovarao da nema vremena. Ne vjerujem u takav odgovor, već smatram da premijer izbjegava doći u Nedjeljom u dva. Zašto - ne znam', piše Stanković .


Premijera će pozivima zatrpavati svakog tjedna, a ne misli odustati dok ne dobije objašnjenje zašto Milanović ne želi gostovati baš kod njega. 'Predsjednik Vlade nema obavezu odazvati se u najgledaniji politički talk show u Hrvatskoj, ali ima obavezu navesti svoje razloge', zaključuje Stanković. Za razliku od njega, urednik i voditelj emisije '2 u 9' na Jabuka TV-u Romano Bolković samo u 2014. imao je prilike nekoliko puta ugostiti Milanovića u svojoj emisiji koja je sličnog formata kao Stankovićeva.

S druge strane, Milanović je, dok nije postao premijer, gostovao u 'Nedjeljom u 2', a posljednji put 2011. godine.