IPAK UHVAĆEN

Zabio se u policijsko vozilo pa pobjegao

26.01.2013 u 19:38

Bionic
Reading

Tridesetogodišnjak s područja Viškova uhićen je nakon što se noćas oglušio na signale prometnih policajaca da zaustavi vozilo VW Caddy kojim je upravljao te se zabio u policijsko vozilo, ozlijedivši policajca, pa pobjegao s mjesta nesreće

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka noćas su nešto prije jedan sat na području Marčelja u Viškovu davanjem svjetlosnih i zvučnih signala zaustavljali teretno vozilo VW Caddy, no 30-godišnji vozač tog vozila nije se zaustavio te je uslijedila gotovo filmska scena.

Prednjim bočnim dijelom Caddy je udario u policijsko vozilo, koje je uslijed udara skrenulo ulijevo te prednjim dijelom udarilo u metalni stup i metalna vrata na ulazu u dvorište 39-godišnjaka iz Viškova.

Ni nakon toga vozač Caddyja nije stao, već je bez zaustavljanja nastavio suludu vožnju i pobjegao s mjesta prometne nesreće. Policajac, star 44 godine, koji je upravljao policijskim vozilom, ozlijeđen je, srećom, samo lakše, a liječnička pomoć pružena mu je u sušačkoj bolnici.

Prometni policajci vrlo brzo pronašli su vozača Caddyja te ga priveli na kriminalističko istraživanje. Dosad je utvrđeno da je upravljao vozilom kojem je registracija istekla 2009. godine, a istraga se nastavlja.

Policijsko vozilo u sudaru je potpuno uništeno.