PRIPREME IDU DOBRO

Vrsaljko: Na proljeće ćemo biti bolji nego inače

01.02.2012 u 16:00

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko jedan je od onih igrača Dinama od kojih se očekuje da i u nastavku sezone bude jedan od nosioca igre. Iako je imao problema s ozljedom, Vrsaljko je u ovom trenutku potpuno zdrav

Dinamo se trenutno nalazi na pripremama u Portugalu gdje 'modri' imaju kraljevske uvijete. Svoje dojmove s priprema za službene stranice kluba prenio je i Šime Vrsaljko, jedan od nezamjenjivih u 'modrom' sastavu. Kako sam Vrsaljko kaže, o odlasku iz Maksimira ni ne razmišlja.

'Ne znam ništa što se piše po medijima. Ja samo treniram i to je sve. U Dinamu sam i tu sam jako sretan', kazao je u uvodu Vrsaljko te se osvrnuo na svoje fizičko stanje.

'Imao sam dosta manjih ozljeda nakon te operacije početkom prošle godine koje su me omele; rekao bih čak i unazadile jer sam izgubio kontinuitet utakmica. Ništa... Sve je to život, a ja sam sretan što je to iza mene. Potpuno sam zdrav i ozljede zbog kojih sam izgubio kontinuitet su iza mene te se veselim svakom treningu i utakmici', kazao je Vrsaljko za gnkdinamo.hr.

Prokomentirao je Vrsaljko i polusezonu u kojoj je Dinamo nastupio i u Ligi prvaka.

'Ispunili smo svoj cilj koji je bio ulazak u Ligu prvaka, a ono što se tamo desilo bio je splet nesretnih okolnosti i naravno da niti mi nismo htjeli da tako završi. Smatram da nismo zalutali u Ligu prvaka, ipak smo prošli tri protivnika kako bismo tamo došli, a vjerujem kako će ove godine ući ponovno i popraviti dojam. Na proljeće ćemo sigurno biti bolji nego inače u tome dijelu sezone. Super radimo, željni smo nogometa te je odlična atmosfera u ekipi što se vidi i na terenu.'

Ante Čačić je nedavno preuzeo trenersku palicu Dinama od Krune Jurčića, a za novog stratega Vrsaljko ima samo riječi hvale.

'Odlično treniramo, puno radimo s loptom što je svima nama zanimljivo i mislim da se rezultati već vide', kazao je Vrsaljko koji na proljeće očekuje bolji Dinamo.

'Smatram da ćemo biti bolji nego inače na proljeće jer smo obično baš ovaj dio sezone igrali nešto lošije. Imamo odličnu ekipu, super radimo i svi skupa jedva čekamo utakmice. Atmosfera je zaista odlična i to se vidi i na terenu.'