GLAZBA I LETENJE

Vladimir Pavelić Bubi u oblacima

18.09.2013 u 13:56

  • +3

Vladimir Pavelić Bubi

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Prša

Bionic
Reading

Vladimir Pavelić Bubi, jedan od zasigurno najkvalitetnijih vokala na hrvatskoj estradnoj sceni, ali i šire, u svom poslovno pretrpanom rasporedu rijetko koristi slobodne dane, ali kad ih i nađe, vine se put Gacke doline, u rodni grad Otočac. Vine se u nebeska prostranstva, jer malo je kome poznato da je Bubi, osim što je vrhunski glazbenik, jedan od rijetkih pjevača pilota!

Škljocnuli smo ga, ovih dana na aerodromu u Otočcu, gdje je sletio Cesnom 172, kako kaže da prozbori koju domaću s prijateljima iz aerokluba Krila Gacke, s prijateljima iz djetinjstva te da 'omrsi brk najboljom janjetinom na svijetu, onom iz Gacke doline.

'Pilot sam vam ja, dečki, već dvije godine, ne znam koliko imam sati letenja, ali kad god uhvatim priliku, vinem se u visine. Prije dvije godine položio sam licencu za privatnog pilota, ali inače letim već dulje motornim paraglajdingom, jer imam svoju letjelicu i svoju opremu, tako da sam u ovom sportu, moglo bi se reći malo dulje. Glazba mi je ljubav i posao, a letenje je isključivo hobi što mi je oduvijek bila želja. I moj pokojni otac bio je član aerokluba u Otočcu tako da sam i ja nastavio njegovim stopama', kaže Bubi.

Vladimir Pavelić Bubi rođen je u Otočcu, u glazbi je od malih nogu, počeo u glazbi DVD-a Otočac, a potom je žario i palio po Gackoj dolini i Lici s glazbenim sastavima svirajući bubnjeve. Bubi je tri puta bio na Eurosongu, pjevao je i pjeva u glazbenim show programima ('Zvijezde pjevaju', 'Ples sa zvijezdama', 'Pjevaj moju pjesmu', 'Volim hrvatsku') nastupa na turnejama 'Dobro došao u klub', sa Severinom, Zdravkom Čolićem, bio je član 'Novih fosila', i kako kaže u glazbi ostaje do kraja...