Predsjednik srbije

[VIDEO] Vučić umirovljenicima u znak zahvalnosti dijeli vitamine i minerale: To je zato što ste mnogo toga napravili

04.04.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom je instagram profilu u nedjelju predstavio sadržaj poklon paketa koji tamošnji umirovljenici dobijaju od države

'Dragi penzioneri ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete. Kada dobijete poklon od vaše države, to je zato što ste mnogo toga uradili, izgradili, što smo mi nasledili. U toj kesi su mineral-cink, vitamin D3, C vitamin. Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imuniteta i organizma', objasnio je Vučić u video poruci, a prenosi nova.rs.

Dodao je i kako je to još jedan mali poklon od države, uz dva puta po 30 eura i 50 eura, koje će dobiti umirovljenici, te je naglasio kako je to znak pažnje za sve što su učinili za Srbiju i ostavili novim generacijama.

“Moramo danas da idemo vašim stopama i napravimo od Srbije još bolje mesto za život”, zaključio je Vučić.

Vučić je u ponedjeljak najavio da će svaki umirovljenik dobiti od države vitamin C, vitamin D i cink, jer su liječnici rekli da je to važno za jačanje imuniteta, kako su tada javili srbijanski mediji.

On je pojasnio, gostujući na Hepi televiziji, da će do 5. ili 10. lipnja svim umirovljenicima dostaviti "kao znak pažnje" količinu vitamina za najmanje dva mjeseca.