IZBORI U ZAGREBU

[VIDEO] Vesna Škare Ožbolt objavila tko joj financira kampanju, a HDZ-ovom Filipoviću poručila: 'Ovaj sef otvaram samo zbog tebe'

25.04.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt oglasila se oko financiranja svoje izborne kampanje, nakon što je to postala jedna od tema prijepora tijekom velikog sučeljavanja kandidata za zagrebačkog gradonačelnika u organizaciji Jutarnjeg lista

'U posljednje sam vrijeme izložena fabriciranom napadu HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba, Davora Filipovića, koji uporno plasira u javnost priče kako iza mene stoje veliki moćnici i postavlja pitanje tko su moji donatori, tvrdeći da iza mene stoji milijunska kampanja', napisala je u priopćenju Vesna Škare Ožbolt.

Tvrdi da je sustavno ignorirana u medijima. 'Moje poruke teško dopiru preko medija do javnosti i birača. Kako je sve to već puno puta viđeno u političkoj povijesti Hrvatske, i meni svakako predvidljivo, s najavom kampanje sam odlučila krenuti preko jumbo plakata, koje sam platila svojim novcima. Posebno naglašavam, svojim novcima! To je differentia specifica u odnosu na moje protukandidate, koji se financiraju iz proračuna države i Grada Zagreba.U svakom sam slučaju odvažna, jer iza mene ne stoje stranke, ni stranački novac, ni crne blagajne, ni javna poduzeća, a niti strane organizacije. Pa tako sam i svoja, jer ulažem svoj zarađeni novac i nemam mentora', poručuje.

'Pozivam Davora Filipovića da predoči svoje donacije i koliko je osobnog novca uložio u svoju kampanju', poručuje Vesna Škare Ožbolt, dodavši da ona za razliku od ostalih kandidata, nema što kriti.