traži se motiv

Užas u Sloveniji: Mladić pobio cijelu obitelj, a potom ubio sebe

10.11.2020 u 13:38

Bionic
Reading

Ljubljanska policija izvijestila je o tragičnom događaju. Na području Janča 22-godišnjak je vatrenim oružjem ubio članove svoje obitelji i sebe

Jučer oko 21 sat ljubljanski policajci obaviješteni su o događaju na području Janča u kojem su četiri osobe nađene mrtve. 22-godišnjak je upucao članove svoje obitelji stare 26, 56 i 60 godina koji su na mjestu umrli. Valter Zrinski, načelnik Odjela za opći kriminal Sektora kriminalističke policije PU Ljubljana, dao je izjavu o tragičnom događaju, pišu 24ur.

Rekao je da je 26-godišnjakinja jučer oko 21 sat pozvala policiju u pomoć i prijavila nasilno ponašanje svog brata. Nekoliko minuta kasnije nazvao je 22-godišnjak i rekao da je ubio svoju obitelj. Policijski službenici koji su prvi izašli na mjesto događaja osigurali su područje oko objekta.

Policijski službenici specijalne policijske jedinice aktivirani su i ušli u objekt te pronašli tijela žrtava kao i tijelo osumnjičenog. Prema zasad poznatim informacijama, počinio je samoubojstvo. Kriminalističko istraživanje još uvijek traje, policijski službenici žele utvrditi motiv zločina.

Osumnjičeni do sada nije optužen ni za jedno kazneno djelo, niti postoji naznaka da se radilo o obiteljskom sukobu. Vatreno oružje bilo je u vlasništvu 60-godišnje žrtve, objasnio je. Kako mještani kažu, u šoku su jer su povezana zajednica i to nitko nije očekivao. Istražni sudac i državni tužitelj također su posjetili mjesto zločina.