Akaneiro: Demon Hunters

Uspjelo financiranje novog projekta Americana McGeeja

05.02.2013 u 07:21

Bionic
Reading

Prije nešto više od mjesec dana legendarni developer American McGee putem Kickstartera od obožavatelja je zatražio 200 tisuća dolara kako bi Spicy Horse studio mogao raditi nadogradnji već dovršene i dostupne igre

'Akaneiro: Demon Hunters' najnoviji je projekt kineskog razvojnog studija 'Spicy Horse' na čelu kojeg sjedi legendarni American McGee. Upravo on je prije nešto više od mjesec dana na Kickstarteru od igrača zatražio 200 tisuća američkih dolara jer im je, prema vlastitom priznanju, ponestalo vremena i financijskih sredstava.

 

Projekt je na kraju zaradio četiri tisuće dolara više ne što je traženo i to će pomoći Spicy Horse studiju na nadogradnji igre koju već sada možete potpuno besplatno downloadati i zaigrati na Windows i Mac platformama te u browserima. Igra bi se na Steamu trebala pojaviti kasnije ovoga mjeseca a McGee razmišlja i o verziji za Ouya konzolu.

 

'Akaneiro: Demon Hunters' je akcijski RPG inspiriran japanskom mitologijom i svima nam dobro poznatom pričom o crvenkapici.