MAMIN SIN

Umjesto u stožeru, Bandić slavio u bolnici

02.06.2013 u 21:51

  • +22

Atmosfera u izbornom šatoru Milana Bandića

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Mama je ipak najvažnija: pobjednik izbora u Zagrebu još je u 19 sati bio u Krapinskim Toplicama gdje je s majkom koja se tamo nalazi na oporavku dočekao prve rezultate

'Hvala vam, dragi prijatelji, na čestitkama, sutra je novi radni dan, u 7.30 otvorenje radova u Bužanovoj, u 8.30 obilazak Parka Grgura Ninskog i nastavljamo jednakim tempom! Hvala Zagrepčankama i Zagrepčanima na izlasku na današnje izbore, na povjerenju koje su mi ukazali da i dalje vodim naš voljeni Zagreb, da i dalje zajedno razvijamo europsku metropolu', objavio je novi-stari gradonačelnik na Facebooku.

Na ovoj je društvenoj mreži objavio i fotografiju s mamom koja se nalazi u Krapinskim Toplicama nakon što je prije dva tjedna imala srčanih problema. Bandić je tako svoju pobjedu u prvom krugu proslavio u automobilu kojim je promptno otputovao u Mostar nakon što je u izbornom stožeru sa suzama u očima objavio da mu je majka na samrti. Ipak, 83-godišnja Blagica Bandić preživjela je te dramatične trenutke, dok je njezin sin izborio peti mandat u Zagrebu.