MITO I KOKAIN

Uhićeni diler pokušao podmititi policajce

23.11.2008 u 18:00

Bionic
Reading

Zbog zlouporabe opojnih droga i davanja mita policija je rano jutros na području Maksimira uhitila 26-godišnjeg Josu C., kod kojega je pronađeno 300 grama marihuane i 20 grama kokaina, čija se vrijednost procjenjuje na 40 tisuća kuna, izvijestila je danas

Joso C. kod sebe je imao i 14.100 kuna, pa je s dijelom tog novca pokušao podmititi policajce.

Osumnjičeni je priveden pošto je, prilikom legitimiranja, iz rukava jakne izvadio i policajcima predao čarapu u kojoj su bila dva paketa oblijepljena trakom u kojima se nalazila droga. Istodobno je policajcima ponudio 7.100 kuna da bi ih spriječio u poduzimanju daljnjih radnji protiv njega.

Policija je utvrdila da je osumnjičenik, radi daljnje prodaje, nabavljao veće količine marihuane i kokaina koje je skrivao i prepakiravao u stanu na području Maksimira gdje je neprijavljeno živio, a zatim je drogu ilegalno preprodavao. Zbog sumnje da je pribavljen preprodajom, policija je zaplijenila i sav novac koji je zatekla kod osumnjičenog.

Joso C., koji dosad nije bio evidentiran u policiji, jutros je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.