JOŠ SE NE ZNA MOTIV

Uhićen osumnjičenik za ubojstvo kod Đakova

07.03.2013 u 14:46

Bionic
Reading

Zbog sumnje da je u Mandićevcu u blizini Đakova usmrtio 44-godišnjaka, policija je uhitila 43-godišnjega hrvatskog državljanina, izvijestili su predstavnici osječko-baranjske Policijske uprave na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare

Glasnogovornica Policijske uprave Vesna Žnidarić-Bolarić rekla je kako je policiji jučer popodne mještanin dojavio da je u obiteljskoj kući u Mandićevcu mrtav muškarac u krvi.

Dodala je kako je u kući policija pronašla mrtvoga 44-godišnjaka iz Mandićevca, s vidljivim tragovima nasilne smrti, koji je nakon očevida prevezen u osječki Klinički bolnički centar na obdukciju (KBC).

Izvijestila je da se nad osumnjičenim 43-godišnjakom provodi kriminalistička istraga, ali nije mogla potvrditi jesu li osumnjičenik i žrtva rođaci te jesu li živjeli u istoj kući.

Na pitanje novinara odgovorila je kako motiv ubojstva još nije utvrđen, a po dosadašnjim spoznajama, ubijen je u napadu hladnim oružjem.

Obzirom na to da istraga još traje, nije mogla reći je li osumnjičenik zatečen na mjestu ubojstva ili je uhićen poslije.