POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo čak 11 osoba

28.04.2012 u 19:27

Bionic
Reading

Policija traga za Tomislavom Mlinarom iz Zagreba, Natalijom Ronjak iz Sesveta, Brankom Krišto, Gordanom Kalanjošem, Mateom Ded...

U samo tjedan dana na području Hrvatske nestalo je čak 11 osoba. Posljednji je nestao Tomislav Mlinar (50) iz Zagreba kojem se gubi svaki trag od četvrtka, 26. travnja, kada je viđen na Mirogoju, no nakon toga se nije vratio kući.

Dan ranije nestala je 15-godišnja Natalija Ronjak iz Sesveta koja je otišla iz svoje kuće i nije se vratila. Osim nje, policija traga za Brankom Krišto (30) iz Zagreba. Ona je visoka 174 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu jaknu i crne tajice.

U utorak je iz Ivanca nestao Gordan Kalanjoš (16), a u srijedu njegova vršnjakinja Matea Ded. Ona je visoka 160 centimetara, slabije je tjelesne građe i ima plavu kosu i smeđe oči.

U ponedjeljak, 23. travnja, nestali su Morena Uzelac (16) i Albert Malok (17) sa svojih adresa u Rijeci dok su u Zagrebu nestali Senad Grudić (17) i Karmelina Angelika Kelenc (45).

Od prošloga petak, policija traga za Gabrijelom Moharić (17) koja je nestala treći put u posljednjih nekoliko mjeseci te za Kristijanom Bakinom (20) iz Karlovca.

Policija moli sve građane koji imaju informacije o nestalim osobama da im dojave na broj telefona 192 ili na e-mail adresu nestali@nestali.hr.