Lady S

U Puli se usidrila jahta čiji tjedni najam stoji 1,5 milijuna eura. Evo tko je vlasnik i što sve možete dobiti za te novce

22.08.2022 u 18:04

Bionic
Reading

U pulskoj luci trenutno se nalazi jedna od impresivnijih jahti na svijetu. Riječ je o Lady S koja plovi pod zastavom Kajmanskih otoka, a charter tog broda tjedno košta 1,5 milijuna eura

Lady S je dugačka 93 metra, široka 14, a izgrađena je 2019. godine. Dobila je mnoge nagrade za dizajn i inovacije, a ono što taj brod nudi je doista impresivno, piše Glas Istre.

Za početak, tu je helidrom, da se ljudi koji plaćaju 10 i više milijuna kuna tjedno da bi je koristili ne moraju previše umarati kod dolaska i odlaska.

Lady S Izvor: Profimedia / Autor: ROSS / Backgrid UK / Profimedia

Jahta je izgrađena u nizozemsom brodogradilištu Feadship i nudi smještaj za 12 gostiju u 7 kabina i ima interijer koji je dizajnirao britanski dizajner Reymond Langton Design.

Na stranici Yachtcharter fleet navodi se da ima glavni apartman, četiri VIP kabine i dvije dvokrevetne kabine. Ukupno ima 11 kreveta, uključujući pet king size, četiri obična kreveta. Na brodu može biti i do trideset i tri člana posade koji će vam pružiti izvrsnu uslugu u najmu. Tu su i vlastito kino, teratana, spa...Interijer možete vidjeti ovdje.

Jahta je vrijedna 180 milijuna američkih dolara, u vlasništvu je Daniela Snydera, vlasnika momčadi američkog nogometa Redskins iz Washingtona.