ZORAN MILANOVIĆ

'U ovom poslu dobio sam puno prijetnji smrću, živite s tim'

06.09.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirao je jučerašnje incidente na riječkom području. Komentiravši jučerašnji napad u Matuljima, kad je jedan muškarac krenuo prema njemu govoreći mu da je šaka jada, Milanović je rekao da to nije bio napad na njega

'Bio je čovjek koji je bio rasturen ili ga je netko poslao. Ja sam u ovom poslu dobio puno prijetnji smrću, ali živite s tim, dosad se nije ništa dogodilo', rekao je Milanović, prenosi N1.

Komentirao je i jučerašnje incidente u Rijeci u kojima su aktivisti prvo napali Željka Jovanovića, a potom se s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom verbalno sukobila aktivistica.

Na pitanje novinara imaju li se političari pravo braniti u takvim situacijama ili moraju otrpjeti kritike, Milanović je rekao da nije vidio situaciju, ali da se moraju braniti.

'Ako te netko vrijeđa, ako te netko tjelesno napadne, moraš se braniti. Mene nitko nije tjelesno napao, imam osiguranje. Ima nasilnih ljudi, ali jedno su riječi', rekao je Milanović dodavši da već četiri godine jedna politička opcija huška ljude te da je ova situacija zapravo samo kulminacija svega.

'U nekim ljudima kuha, vrije. Ja nisam tu da im praštam, ali OK, događa se, bože moj', zaključio je Milanović.

443254 ,443124 ,443232,443192