KOD SLAVONSKOG BRODA

U masovnoj tučnjavi potezali noževe i lomili ruke

07.06.2010 u 10:23

Bionic
Reading

U Gornjoj Vrbi kod Slavonskog Broda sinoć je izbila žestoka tučnjava između šestorice muškaraca. Svi akteri su od prije dobro poznati policiji, a četvorica su u tučnjavi zadobila ozljede, jednom od njih je slomljena ruka, dok je drugi uboden nožem u leđa

Tuču su, iz zasad neutvrđenih razloga, započela dvojica muškaraca, nakon čega su se u obračun šakama i noževima uključila još četvorica. U masovnoj tučnjavi najteže je prošao 20-godišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozljede i prijelom ruke.

Sreću u nesreći imao je 31-godišnjak kojem je jedan od sudionika tučnjave zario nož u leđa, pri čemu mu nisu ozlijeđeni vitalni organi te je prošao tek s lakšim ozljedama.

I dok je ozlijeđena četvorka završila u bolnici, policija je sinoć tragala za dvojicom sudionika tučnjave koji su bili u bijegu. Kako doznajemo od glasnogovornice PU brodsko-posavske Kate Nujić, bjegunci su tijekom noći uhićeni, te su privedeni u policijsku postaju, gdje se trenutno provodi kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca.