NOVOSTI IZ RIOTA

Tri nova lika dolaze u League of Legends

12.06.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Riot Games, tvorci League of Legendsa, na ovom E3-ju su, među ostalim, prikazali čak tri nova lika za svoju hit freemium igru

Na ovogodišnjem E3-ju, Riot Games, tvorac popularnog multiplayer naslova League of Legends, objavio je novosti vezane uz svoju hit igru. Kao što vjerojatno znate, dosadašnje nadogradnje same igre temeljile su se na dodavanju novih likova i finom prilagođavanju balansa unutar same igre. Prema ambicioznoj izjavi popularnog developera, u pripremi su čak tri nova championa koje ćete, čini se, imati priliku igrati tijekom sljedećih par mjeseci. I na oduševljenje mnogih fanova koji prigovaraju kako samo u zadnje vrijeme izlaze magovi - sva tri su tenkovi!

 

Prvi na popisu je Yorick - nemrtvi (?) tenk (obrambena klasa koja upija štetu) koji, za razliku od ostalih likova u igri, koristi vlastite podanike kako bi se pojačao i dodavao si ofenzivne/defenzivne buffove. Druga na popisu je Leona, vitez - inicijator, čija najmoćnija vještina uključuje enormni solarni udar koji usporava i onesposobljava protivnike bilo gdje na mapi. Treći i vjerojatno najčudniji lik je Skarner - ofenzivni tenk koji podsjeća na Digimone (iako je zapravo 'kristalni škorpion'). Skarner je agresivni 1v1 lik sa solidnom kontrolom bojnog polja i sposobnošću sustavnog onesposobljavanja jednog cilja. To znači da će biti osjetljiv na napad ako njegov tim počne dobivati batine. U konačnici, tu je dugo najavljivani spectator mode iz kojeg će igrači moći promatrati tuđe mečeve (s odgodom od jedne minute, naravno - kako bi se izbjeglo varanje). O Magma Chamberu, 5v5 mapi na kojoj, valjda, riotovci rade već preko godinu dana - nismo saznali ništa. Dapače, čini se da je čitav projekt trenutno obustavljen dok Riot ne sredi neke druge prioritetnije stvari.

 

 

 

 

 

 

Mnogim čitateljima koji ne igraju League of Legends (da, vas dvojica u zadnjem redu) ovo možda zvuči dosta nevažno. Ipak, sudeći prema masivnom broju fanova i nevjerojatno postignutom uspjehu koji je ova besplatna (da, BESPLATNA) igra u posljednje dvije godine postigla - pravo je čudo da ovu igru još niste isprobali.

 

Riotovi dizajneri pričaju o novostima u LoL-u