Uspjeh reboota

Tomb Raider: Dva dana, milijun igrača

09.03.2013 u 16:07

Bionic
Reading

Ekipa iz Crystal Dynamics studija objavila je da je samo dva dana nakon lansiranja novog Tomb Raidera igru zaigralo više od milijun igrača

Milijun igrača već istražuje skrivene grobnice u novom, rebootanom Tomb Raideru. Karl Stewart, direktor branda u Crystal Dynamicsu, na Twitteru je otkrio informaciju da je igru zaigralo više od milijun ljudi u manje od 48 sati od njena izlaska.

 

Ova informacija se može protumačiti na više načina, no vrlo je vjerojatno da ovo ne znači milijun igrača istovremeno već da je sama igra prodana u milijun primjeraka.

 

 

Ovo su svakako izvrsne vijesti za Crystal Dynamics i za izdavača Tomb Raider serijala Square Enix. Pretposljednji izdanak franšize, Tomb Raider: Underworld, je prema riječima izdavača financijski podbacio iako je prodan u milijun i pol primjeraka u mjesec dana od izlaska. Nedugo nakon toga uslijedili su otkazi u Crystal Dynamicsu. Ovim tempom novi Tomb Raider će svog prethodnika dostići do kraja tjedna. Otprilike tada očekujte i našu video recenziju.