PO MEKSIČKOM ZAKONU

Tijelo ubijene Selene bit će balzamirano

31.08.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Tužiteljstvo u Splitu dobilo je nalaz patologinje dr. Marije Definis Gojanović koja je obavila obdukciju nad tijelom ubijene Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31). Jedino što je Rene Laura, glasnogovornica ŽDO-a, potvrdila jest da je Selena ubijena, što se zna od subote, kad je pronađena

'Vrat joj je bio gotovo potpuno prerezan nožem. Postoji razlog zbog kojega ne izlazimo u javnost s informacijama, ni mi ni policija', rekla je Laura, odbijajući odgovoriti na bilo koje od brojnih pitanja javnosti.


Okrutna smrt mlade turistkinje na omiljenom splitskom mjestu za opuštanje, gdje se ništa slično još nije dogodilo, nikoga u Splitu nije ostavila ravnodušnim. Laura kaže da se ne može još sa stopostotnom sigurnošću odgovoriti na pitanje je li mlada Meksikanka silovana jer čekaju nalaze vještačenja. Izuzeti su tragovi s odjeće, obuće, ruksaka te krvavog noža koji je pronađen tijekom pretrage Marjana.

Tijelo nesretne djevojke bit će, u skladu s meksičkim zakonima, balzamirano. Inače se ne bi moglo prevesti u Meksiko. Balzamiranje će se obaviti na Zavodu za patologiju, sudsku medicinu i citologiju Kliničkog bolničkog centra Split kemijskom metodom, piše Večernji list.