BESPLATNE KRIZNE VIJESTI

Teško oštećena i Hinina zgrada; javni servis ide dalje

22.03.2020 u 19:45

Bionic
Reading

Hrvatska izvještajna novinska agencija (Hina) obavijestila je svoje korisnike i širu javnost da su poslovni prostori agencije na Marulićevom trgu u Zagrebu teško oštećeni u potresu, no Uprava i Uredništvo osigurali su nastavak funkcioniranja svih Hininih servisa

Hina kao javni servis nastavlja s redovnim 24-satnim emitiranjem svih svojih servisa - Općeg servisa vijesti, Gospodarskog, Engleskog, Foto, Audio i Video servisa, Servisa kratkih vijesti, Servisa najava i OTS-a.

Od početka krize uzrokovane pandemijom koronavirusa velik dio Hinine produkcije otvoren je cjelokupnoj javnosti. Sve vijesti povezane s koronavirusom i stanjem u Hrvatskoj mogu se bez plaćanja preuzeti s Hinine internetske stranice (https://www.hina.hr/) i Hininog portala "Zdravlje" (https://zdravlje.hina.hr/). Vijesti o jutrošnjem potresu u Zagrebu i okolici i njegovim posljedicama također su dostupne cjelokupnoj javnosti.

  • +103
Potres u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Hinini novinari, urednici, fotoreporteri, prevoditelji, lektori, informatičari i svi ostali zaposlenici poduzimaju sve kako bi javni servis funkcionirao bez većih problema i kako bi javnosti pružili točne i pravodobne informacije, držeći se profesionalnih i etičkih novinarskih standarda, poručilo je Uredništvo Hine.