'VUK MEĐU NAMA'

Telltale Games najavio novi projekt

29.03.2013 u 00:51

Bionic
Reading

Autori 'The Walking Dead' serijala koji je stekao nevjerojatnu popularnost, najavili su svoj novi projekt – 'The Wolf Among Us'

'The Walking Dead', avantura koju smo kroz pet epizoda mogli zaigrati kroz prošlu godinu, ostvarila je uspjeh kakav u Telltaleu vjerojatno nisu ni sanjali s obzirom na manji uspjeh koji su ostvarili njihovi prethodni projekti. Možda znate, a možda i ne, The Walking Dead serijal nije baziran na popularnoj TV seriji već na istoimenom stripu na kojoj je pak bazirana i TV serija.

 

Nakon što su pokušali adaptirati nekoliko filmova (Jurassic Park, Back to the Future), ekipa iz Telltalea shvatila je da im stripovi ipak leže bolje. Stoga ne iznenađuje što se studio za svoj sljedeći projekt odlučio na adaptaciju stripa 'Fables' DC Entertaoinmenta. Projekt koji će se na tržištu pojavljivati epizodno nazvan je 'The Wolf Among Us'.

 

Igra će zapravo poslužiti kao prequel stripu, a radnja će se vrtjeti oko protagonista pod imenom Bigby Wolf kojega možete vidjeti i na objavljenom artworku;

 

   

 

Telltale nije objavio nikakve dodatne detalje o svojem novom projektu osim toga da će se prva epizoda na tržištu pojaviti još ovoga ljeta i da će mehanika same igre biti vrlo nalik onoj u The Walking Dead čija će se druga sezona na tržištu pojaviti u jesen.Telltale Games ovaj je projekt po prvi puta najavio još 2011. godine a uslijedile su brojne odgode pa i preimenovanja projekta. Problemi su sada, čini se, riješeni, tim više što kompanija trenutno radi na dvije igre istovremeno.