BEZ KOMENTARA

Tajni susret Karamarka i Markić u hotelu Arcotel

28.01.2014 u 20:30

Bionic
Reading

Građanska inicijativa U ime obitelji pokreće informativni portal, koji bi trebao biti javno dostupan tijekom veljače, a cilj mu je da bude neovisan i objektivno informirati hrvatsku javnost, doznaje Hina danas u toj udruzi

"Kao što je već poznato, radimo na brojnim projektima. Jedan je od njih je i pokretanje news portala koji bi trebao biti javno dostupan tijekom veljače. Cilj je da bude neovisan i da objektivno informira hrvatsku javnost. Uskoro će sve biti poznato i nadamo se da će relevantne informacije doprijeti do šireg kruga čitatelja", rekla je Hini Jelena Gazivoda iz odnosa s medijima inicijative U ime obitelji.

Udruga nije Hini ni potvrdila ni demantirala informaciju da se njihova liderica Željka Markić jučer sastala u hotelu Arcotel s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, koju je zajedno s fotografijom sa sastanka prenio jedan dnevnik.

U ime obitelji napominje kako ovo vrijeme koriste za konzultiranje i susrete s volonterima i koordinatorima, njihovim partnerima u brojnim udrugama i vjerskim zajednicama. "Imamo susrete s predstavnicima braniteljskih udruga, sindikata, akademicima, gospodarstvenicima, predstavnicima političkih stranaka, veleposlanicima i sa svima drugima s kojima razgovaramo o brojnim aktualnim temama", kažu u toj inicijativi.

HDZ također nije imao komentara na vijest da se Markić sastala s Karamarkom.