OBITELJSKA DRAMA U PULI

Svađa i pucnjava zbog djeteta?

22.12.2010 u 12:14

Bionic
Reading

Policija još uvijek istražuje slučaj jučerašnje pucnjave u zgradi na Mornaričkom trgu u Puli. U pucnjavi, koja se dogodila oko podneva, ranjen je 32-godišnji Goran Mandić, no kako je došlo do pucnjave, nije razjašnjeno

Tek šturo je priopćeno da je na adresi Mornarički trg broj 3 došlo do svađe i pucnjave u kojoj je ozlijeđena jedna osoba te da se 'obavljenim očevidom na mjestu događaja došlo do saznanja da je nepoznata osoba pucala iz pištolja, koji je naknadno pronađen, odbačen na makadamskom putu'.

Također, policija je potvrdila da je uhićen muškarac koji se dovodi u svezu s događajem, no ne i je li uhićenik pucao iz nađenog oružja.

Ispaljeno je više hitaca iz vatrenog oružja, a prema jednoj verziji, moguće je da se radi i o samoranjavanju. Navodno je Mandić, revoltiran što mu djevojka nije dopustila vidjeti dijete, najprije ispalio nekoliko hitaca po hodniku zgrade, a zatim u sebe. Vjerojatno nije imao namjeru ozbiljnije ugroziti vlastiti život, već više ustrašiti djevojku s kojom, kažu stanari, ima zajedničko dijete, no žive odvojeno.

Prema drugoj verziji, do ranjavanja je došlo slučajno jer se metak odbio od zid, a pomoć je zatražio od jednog susjeda. Hospitaliziran je u obližnjoj Mornaričkoj bolnici, no nije zadobio ozlijede opasne po život.